fbpx

Thuisbatterijen en back-upsystemen

Wat zijn thuisbatterijen?

Thuisbatterijen zijn innovatieve opslagsystemen die overtollige energie van zonnepanelen of het elektriciteitsnet kunnen opslaan voor later gebruik. Hiermee kunnen huishoudens zelfvoorzienend worden en profiteren van hun eigen opgewekte energie, zelfs wanneer de zon niet schijnt of tijdens piekmomenten in het energieverbruik. Bij Eco-Techniek bieden we maatwerkoplossingen voor thuisbatterijen. Zo word jouw huishouden onafhankelijk van het energienetwerk én draag je bij aan een schonere, duurzamere wereld.  

Voor wie zijn thuisbatterijen geschikt?

Of je nu net begint met het verkennen van duurzame energieopties of al een ervaren groene energiegebruiker bent, een thuisbatterij kan een waardevolle toevoeging zijn aan je energiehuishouding. Thuisbatterijen zijn geschikt voor elk soort huishouden. Ze bieden niet alleen een onafhankelijke energiebron, maar ook een vermindering van de ecologische voetafdruk door het gebruik van hernieuwbare energie. Bij Eco-Techniek begrijpen we het belang van thuisbatterijen maar al te goed en streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van elk huishouden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van een duurzamere en energiezuinige levensstijl.

Optimalisatie voor capaciteitstarieven

Vermijd hoge verbruikspieken en profiteer van voordelige capaciteitstarieven.

24/7 groene energie

Geniet niet alleen van zonne-energie tijdens zonnige uren, maar ook 's nachts en op regenachtige dagen met onze thuisbatterijen.

Volledige compatibiliteit

Onze thuisbatterijen zijn naadloos compatibel met onze zonnepanelen, back-upsystemen en andere energieoplossingen.

Handige app-functionaliteit:

Houd eenvoudig je energieverbruik bij, beheer instellingen en bedien elektrische apparaten via de handige app.

Wat zijn back-upsystemen en waarom zijn ze belangrijk?

Back-upsystemen zijn onmisbare apparaten die zorgen voor gemoedsrust, zelfs tijdens stroomuitval of noodsituaties. Deze systemen kunnen worden gekoppeld aan thuisbatterijen en fungeren als een soort generator, waardoor huishoudens kunnen blijven functioneren en belangrijke apparaten kunnen blijven gebruiken, ongeacht de omstandigheden.

Of het nu gaat om een stroomstoring als gevolg van extreme weersomstandigheden, technische storingen of andere noodsituaties, back-upsystemen staan paraat om de stroomvoorziening te handhaven. Ze zijn ontworpen om automatisch in te schakelen zodra er een stroomonderbreking wordt gedetecteerd, waardoor cruciale apparaten zoals verlichting, koelkasten, verwarmingssystemen en medische apparatuur blijven werken.

Met een back-upsysteem geïntegreerd in je thuisbatterij, ben je voorbereid op onverwachte gebeurtenissen en kun je met vertrouwen de uitdagingen van stroomuitval het hoofd bieden. Bij Eco-Techniek bieden we hoogwaardige back-upsystemen die naadloos integreren met jouw energieoplossingen ongeacht de omstandigheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij jou kunnen helpen bij het implementeren van een betrouwbaar back-upsysteem voor jouw huis.

Scroll to Top