fbpx

Zonnepanelen op schans

Steeds vaker wordt er gekozen voor zonnepanelen op schans. Niet alleen door bedrijven of overheden in groten getale, maar ook in ‘normale’ thuissituaties waar het dak bijvoorbeeld geen of weinig mogelijkheden biedt, of als aanvulling op bestaande zonnepanelen op het dak.

De schansen kunnen op verschillende manieren opgebouwd en geplaatst worden, alles op maat van de mogelijkheden.

Deze aanpak biedt een aantal voordelen. Allereerst maximaliseert het de blootstelling aan zonlicht, aangezien de panelen op een verhoogde structuur worden gemonteerd. Dit resulteert in een verhoogde energieopbrengst en een betere benutting van beschikbare ruimte, vooral in gebieden met beperkte grondoppervlakte.

Onze glazen zonnepanelen, ondersteund door duurzame aluminium frames, bieden niet alleen een esthetisch aantrekkelijke oplossing, maar ook een robuuste en langdurige investering. De combinatie van hoogwaardige materialen zorgt voor een betrouwbare werking gedurende vele jaren, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

Geschikt voor zowel huiselijke als industriële panden, biedt het een uitstekende oplossing voor gebieden waar traditionele zonne-installaties niet haalbaar zijn vanwege beperkte grondoppervlakte of andere beperkingen.
De schansen kunnen opgebouwd worden naargelang de behoefte en mogelijkheden. Bekijk hieronder enkele van de mogelijke opstellingen of neem contact op voor een offerte op maat!

Onze fundatieschroeven, vervaardigd volgens de hoogste normen van kwaliteit en duurzaamheid, vormen de stevige basis voor de schansconstructie. Deze speciaal ontworpen schroeven zorgen voor een snelle en eenvoudige installatie, minimaliseren verstoring van de grond en bieden een solide fundament voor de zonnepanelen.

Scroll to Top