fbpx

Zonnepanelen op een schuin dak

Niet genoeg (vrije) grondoppervlakte? Dan plaatsen wij uw zonnepanelen ook nog op de traditionele manier: op het dak! De opbrengst van zonnepanelen op het schuin dak ligt iets lager door een licht verminderde koeling.

Ook op daken die minder traditioneel zijn gebouwd bekijken we graag samen met u de mogelijkheden. Indien er stukken op een overhang geplaatst moeten worden, kan ook deze overhang door ons gebouwd worden.

Zonnepanelen op plat dak

Uiteraard kan je ook platte daken gebruiken voor zonnepanelen. Ook hier ben je minder gebonden aan de hellingsrichting van het dak.

Net zoals bij de andere set-ups werken we ook hier enkel met glas-glaspanelen van de beste kwaliteit. Deze panelen bevatten geen kunststof en zijn daardoor 100% bestand tegen UV-degradatie.

Een plat dak zorgt meestal ook voor meer bruikbare ruimte dan een schuin dak. Zorg er echter zeker voor dat het dak nog in goede staat verkeert. 
De installatie van zonnepanelen op een plat dak neemt vaak iets minder tijd in beslag dan installatie op een schuin dak.

Bekijk ook enkele van onze realisaties!

Zonnepanelen in de tuin

Zonnepanelen in de tuin

Nog beschikbare grondoppervlakte aan je huis? Dan zijn zonnepanelen in de tuin misschien wel iets voor jou!
Of het nu gaat om zonnepanelen op een schans of verticale zonnepanelen tegen de omheining, wij zorgen met plezier voor het advies, ontwerp en installatie.

Door onze unieke manier van werken kunnen we je de beste kwaliteit garanderen. Dankzij samenwerkingen met de beste leveranciers brengen we de projecten steeds tot een goed einde en krijgt u garantie op alle elementen.

Deze nieuwste trend biedt heel wat voordelen! Zo zijn de zonnepanelen een stuk gemakkelijker bereikbaar voor onderhoud, ben je niet afhankelijk van de richting van je dak en kan je alles perfect afstemmen op jouw noden.

De opbrengst van jouw zonnepanelen ligt zelfs (afhankelijk van de hellingsgraad) tot 5% hoger!

Verticale zonnepanelen

De nieuwste manier van plaatsbesparende zonnepanelen: verticale zonnepanelen! Gemakkelijk om te gebruiken in een kleinere tuin. We plaatsen de  zonnepanelen bijna tegen de omheining van uw tuin, zodat er minimaal plaatsverlies is. 

Net zoals bij de schuine zonnepanelen in de tuin, werken we met onze eigen materialen om de zonnepanelen op een stabiele structuur te plaatsen. 

Wil je weten of jouw tuin geschikt is voor verticale zonnepanelen? Contacteer ons even, we geven je graag advies!

Scroll to Top